Ingress butik vanliga frågor

Fråga: När jag försöker göra ett köp, kommer fel konto upp (dvs. ett konto som jag inte använder för Ingress); kan jag byta det?

A: Tyvärr, detta är ett problem med att Google Play väljer fel konto, dock har vi funnit att de flesta människor har möjlighet att komma runt problemet genom att följa dessa steg:

1. Tvinga stänga Ingress (Inställningar > Appar > Ingress > Tvinga stänga och sedan Rensa data)
  2. Rensa data från Google Play butik (Inställningar > Appar > Google Play butik > Tvinga stoppa och sedan rensa data).
  3. Starta sedan Ingress och prova att gå till butiken igen och se om rätt konto väljs.

Fråga: Är inköpta artiklar överförbara/kan de ges till andra spelare?

Svar: Nej, inköpta artiklar är inte överförbara, vilket betyder att de inte kan släppas på spelfältet eller ges till andra spelare.

Fråga: När jag köper en artikel, var visas den?

Svar: det beror på artikeln, till exempel Key Lockers visas under avsnittet Capsules i ditt lager, medan Beacons och Frackers visas under Powerups i ditt lager.

Fråga: Varför kan jag inte se några Key Lockers i fliken BUTIK?

Svar: Agenter kan endast köpa upp till fem Key Lockers; när du har fem Key Lockers i ditt lager, har du inte längre möjlighet att köpa några fler, och de visas inte i fliken BUTIK alls. Likaså om du köper en enda Key Locker först, kommer möjligheten att köpa 5-pack av Key Lockers att försvinna, eftersom att köpa fem-pack skulle föra dig över Key Locker begränsningen.

Fråga: Räknas köpta artiklar mot den lagergränsen?

Svar: Ja, alla köpta artiklar räknas mot 2.000 lagergränsen. Detta inkluderar Key Locker, som räknas som en lagerartikel även om nycklarna inuti inte räknas mot din lagergräns.

Fråga: Jag har mer CMU i mitt saldo än vad jag har köpt eller jag har aldrig köpt CMU, men har ett CMU-saldo. Var kom det ifrån?

Svar: Du kanske ibland beviljas CMU som en del av en kampanj. De kan användas på samma sätt som CMU du har köpt.

Fråga: Hur kommer det sig att jag inte har några CMU-buntar tillgängliga för köp i min flik BUTIK, men jag har fortfarande premium artiklar listade?

Svar: Om du inte har möjlighet att köpa CMU i din flik BUTIK, är det troligt att du bor i ett land där inköp i appen inte stöds av Google Play (Android) eller Apple App Store (iOS). Vi rekommenderar att du kontaktar Google Play eller Apple för att bekräfta.

Fråga: Hur får jag CMU om Google Play/Apple inte har stöd för inköp i mitt land?

Svar: Du kan samla ihop några CMU från kampanjer, men tyvärr, du kommer inte att kunna köpa CMU.