Dela dina prestationer

Översikt

Genom att dela kan en agent enkelt visa och dela sin agentprofil och sina prestationer, till exempel höjd nivå, vunna medaljer, en portal på hög nivå som han eller hon äger eller regionala cellers poäng, via e-post eller sociala medier. Tryck bara på ikonen för delning på vissa skärmar så startar processen.

Så här tar du en skärmdump av agentprofilen och delar den via Google+:

Starta Ingress och tryck på OPS > AGENT.

Tryck på ikonen för delning till höger om agentens namn

Då startas delningsprocessen och en skärmdump av agentprofilen tas.

När skärmdumpen är klar kan du välja att dela den via e-post eller ett antal sociala plattformar. I det här fallet delar vi via Google+.

Anpassa meddelandet och tryck på ikonen Skicka.