Enhet: Inställningar för Ingress

Ändra inställningar i din skanner.

1. Synka nu: Tryck på den här knappen om du vill synkronisera skannern med de senaste uppdateringarna i närheten och lösa eventuella inkonsekvenser du kan stöta på ute på fältet.

2. Ljud: Justera volymen på din skanner.
3. Platsutjämning: Tryck på det här alternativet om du vill ställa in skannerns noggrannhet (standardvärdet är Aktiverad och det bör passa de flesta agenter.)

4. E-post: Ändra inställningar för e-postmeddelanden. Du kan också sluta och börja prenumerera på kampanjer, erbjudanden och uppdateringar från Niantic Labs.
5. Aviseringar: Ändra inställningar för aviseringar som visas i mobilens meddelandefält.
6. Aviseringsljud: Stäng av ljudaviseringar eller välj vilket ljud du vill använda för att ta emot aviseringar.

Ingress-skannern för Android och iOS finns på flera språk. Om det finns stöd för ditt språk bör skannern välja språk automatiskt utifrån enhetens språkinställningar. Du kan också välja språk manuellt genom att trycka på OPS > ENHET > Språk.