Ta föremål genom hackning

Om du hackar en portal får du spelföremål. Du kan hacka vilken portal som helst, men sannolikheten för att du får något föremål beror på om portalen är neutral eller kontrolleras av någon av fraktionerna.

Så här hackar du en portal:

• Gå fram till en portal tills den ligger inom din handlingsradie (cirkeln runt spelarikonen i skannervyn).
  • Tryck på portalikonen och välj HACKA i detaljvyn för portalen om du vill försöka ta föremål från den.
  • Resultatet av din hackning visas längst ned i skannern. Tryck på knappen OPS om du vill se hela packningen.
Obs! Du måste vänta en viss tid innan du kan hacka samma portal igen.