FAQ for Ingress-butikk

Spørsmål: Feil konto (en konto jeg ikke bruker i Ingress) dukker opp når jeg forsøker å kjøpe. Kan jeg bytte konto?

Svar: Valg av feil konto er dessverre et problem med Google Play, men vi har kommet frem til at de fleste kan omgå problemet på følgende måte:

1. Tvangsavslutt Ingress (Innstillinger > Apps > Ingress > Tvangsavslutte, og deretter Slett data)
  2. Slett dataene fra Google Play-butikken (Innstillinger > Apper > Google Play Store > Tvangsavslutte, og deretter Slett data).
  3. Start så Ingress på nytt, og gå til butikken igjen for å se om riktig konto er valgt.

Spørsmål: Kan kjøpte gjenstander overføres/gis til andre spillere?

Svar: Nei, kjøpte gjenstander kan IKKE overføres, hvilket betyr at de ikke kan slippes på spillefeltet eller gis til andre spillere.

Spørsmål: Hvor vises gjenstander jeg har kjøpt?

Svar: Det kommer an på gjenstanden. Key Lockers, for eksempel, vises under Capsules-delen av beholdningen, mens Beacons og Frackes vises under Powerups-delen.

Spørsmål: Hvorfor finner jeg ingen Key Lockers i BUTIKK-fanen?

Svar: Agenter kan bare kjøpe inntil fem Key Lockers. Så snart du har fem Key Lockers i beholdningen din, har du ikke muligheten til å kjøpe flere, og de vises da ikke i BUTIKK-fanen. Hvis du kjøper én Key Locker først, forsvinner også fempakningen med Key Lockers, siden du med denne hadde gått over grensen for Key Lockers.

Spørsmål: Teller kjøpte varer mot begrensningen på beholdningen?

Svar: Ja, alle kjøp teller mot beholdningens begrensning på 2000 gjenstander. Dette inkluderer Key Locker, som teller som én gjenstand i beholdningen, selv om nøklene ikke teller mot beholdningens begrensning.

Spørsmål: Jeg har mer CMU enn jeg har kjøpt, eller jeg har aldri kjøpt CMU, men jeg har allikevel en CMU-saldo. Hvor kommer det fra?

Svar: Du får noen ganger CMU som del av en kampanje. Det kan brukes på samme måte som CMU du har kjøpt.

Spørsmål: Hvorfor er ingen CMU-pakker tilgjengelig for kjøp i BUTIKK-fanen, mens premiumsgjenstander er oppført?

Svar: Hvis du ikke har muligheten til å kjøpe CMU i BUTIKK-fanen, er det sannsynligvis fordi du befinner deg i et land hvor kjøp i app ikke støttes av Google Play (Android) eller Apple App Store (iOS). Det anbefales å kontakte Google Play eller Apple for bekreftelse.

Spørsmål: Hvordan skaffer jeg CMU dersom Google Play/Apple ikke støtter kjøp i mitt land?

Svar: Du kan skaffe CMU fra kampanjer, men dessverre vil du ikke kunne kjøpe CMU.