Medalje for agentbekreftelse

Du kan bli en tiltrodd agent og få en bekreftelsesmedalje på agentprofilen din ved å fullføre prosessen for SMS-bekreftelse. Vær oppmerksom på at du må være bekreftet før du kan lage oppdrag.

Slik utfører du prosessen for SMS-bekreftelse:

1. Start Ingress, og trykk på OPS > ENHET.
  2. Rull ned til Bekreftelse, og trykk på Bekreft nå.
  3. Trykk på tekstfeltet for å legge inn telefonnummeret du vil bruke i bekreftelsesprosessen. Vi kommer bare til å bruke dette nummeret for å bekrefte hvem du er. Ikke tenk på formateringen – nummeret formateres automatisk med eventuelle bindestreker og mellomrom når du trykker på Ok.
  4. Send inn forespørselen ved å trykke på ønsket leveringsmetode. Hvis du velger SMS, sender vi en tekstmelding med en sekssifret bekreftelseskode til telefonnummeret du har oppgitt, og hvis du velger TALE, ringer vi dette nummeret og gir deg koden som en talemelding.
    Før du går videre, må du kontrollere at du skrev inn telefonnummeret riktig på trinn 1, for å unngå forsinket levering av koden.
  5. Når du har mottatt bekreftelseskoden, kan du gå til OPS > ENHET > Bekreftelse igjen eller trykke på bekreftelsesikonet på scanneren:
  6. Skriv inn den sekssifrede bekreftelseskoden, og trykk på BEKREFT. Hvis du har utført bekreftelsesprosessen riktig, ser du meldingen: Koden er gyldig. Du er nå en tiltrodd agent.

Feilsøking

Du kan legge inn telefonnummeret ditt og utføre trinnene over selv om du ikke bruker telefonen til å spille Ingress.
  • For å sikre at du ikke har skrevet inn telefonnummeret ditt feil, gå først til OPS > ENHET > Bekreftelse eller trykk på bekreftelsesikonet på scanneren og deretter på FORESPØRSEL igjen. Nå kan du be om en ny bekreftelseskode. Husk å dobbeltsjekke at telefonnummeret du legger inn, er riktig.
  • Hvis du fortsatt ikke mottar noen bekreftelseskode, kan du prøve den andre leveringsmetoden (dvs. at hvis du tidligere valgte å motta koden via SMS, kan du prøve TALE, og omvendt).
  • Hvis du er sikker på at telefonnummeret du har lagt inn, er riktig, og du har prøvd begge leveringsmetodene, men du mottar fortsatt ikke noen bekreftelseskode, kan du kontakte NIA Ops.
  • Hvis du ikke besvarer anropet, skal du få koden i talepostkassen din.
  • Hvis koden ikke har kommet til talepostkassen, eller hvis du bare har fått deler av den, kan du gå til OPS > ENHET > Bekreftelse eller trykke på bekreftelsesikonet på scanneren og deretter trykke på FORESPØRSEL igjen. Nå kan du be om en ny bekreftelseskode.
Gå til OPS > ENHET > Bekreftelse eller trykk på bekreftelsesikonet på scanneren, og trykk deretter på FORESPØRSEL igjen. Nå kan du be om en ny bekreftelseskode.
Det kan ta noen timer før scanneren lar deg be om en ny bekreftelseskode.
Hvis du ikke har slått på GPS-funksjonaliteten, kan du ikke fullføre bekreftelsesprosessen. Gå til Innstillinger > Posisjon, og sjekk at den er slått PÅ.