Lad opp resonatorer

Legg strategier med andre Ingress-spillere ved hjelp av COMM – enten på intel-kartet eller i nederste høyre hjørne av scanneren din.

Kanaler og rekkevidde

COMM har to kanaler: Hvis du skriver i Alle-kanalen, sendes meldingen din til agenter i begge fraksjoner, mens hvis du skriver i Fraksjon-kanalen, er den bare synlig for medlemmer av din egen fraksjon.

Du kan justere rekkevidden for begge kanalene. Skyv trekanten mot venstre og høyre for å se COMM-aktiviteten lokalt (innenfor en radius på 20 km), regionalt (innenfor 200 km) eller globalt.

nevn en annen spiller med @kodenavn

Du kan bruke COMM til å sende meldinger til andre spillere ved å skrive @ etterfulgt av et kodenavn. Den aktuelle agenten mottar @kodenavn-meldingen din uavhengig av innstillingene vedkommende har for rekkevidde.

Du kan trykke (i scanneren) eller klikke (på intel-kartet) på kodenavnet til en annen spiller for å legge det i tekstboksen automatisk.

Når du mottar en @kodenavn-melding, merkes kodenavnet ditt og tidspunktet i gult.

Hvis du bruker scanneren og COMM er lukket, ser du også en gul fane som indikerer at du har en ulest @nevn-melding.