Bruk av intel-kartet

Du kan bruke intel-kartet i Ingress for å se den gjeldende globale tilstanden for Ingress, kommunisere med andre agenter og planlegge linker og felt. Naviger ved å panorere på kartet og zoome inn eller ut. Eventuelt kan du hoppe til en posisjon ved å bruke søkefeltet øverst til høyre på siden.

Grunnleggende funksjoner

MU-poengsum (Mind Units)
Den globale og regionale MU-poengsummen for hver fraksjon vises øverst på intel-kartet.

COMM
Bruk COMM-panelet nederst til venstre på kartet for å se varsler eller kommunisere med andre agenter.

Portaldetaljer
Klikk på en portal for å se detaljert informasjon om den aktuelle portalen – for eksempel portalens navn og nivå – eller for å begynne å planlegge linker. Velg Resonatorer eller MODS for å se utstyret som er utplassert på portalen.

Funksjoner på intel-kartet

• Bruk Adgangskode-knappen for å løse inn adgangskoder.
  • Bruk Link-knappen for å få en direkte delbar link til det du for øyeblikket ser på intel-kartet. Denne knappen er ikke tilgjengelig på mobilversjonen av kartet.
  • Inviter nye agenter til Ingress ved å bruke Rekruttér-knappen.

Planlegging av linker

Verktøyet for planlegging av linker på intel-kartet gjør det mulig å planlegge linker og felt, samt på en enkel måte identifisere potensielt blokkerende linker.

Du kan begynne å planlegge en link ved å velge en portal du vil linke til. I forgrunnsvinduet med portaldataene kan du klikke på -knappen for å tegne opp en link som begynner ved den aktuelle portalen. Opprinnelsesportalen identifiseres med en oransje målrettingsindikator for linken.

Klikk på en destinasjonsportal for å lage en planlagt link. Før du klikker på en destinasjonsportal, kan du holde markøren over en portal for å se detaljert informasjon om den. Dette kan være nyttig hvis du skal velge mellom flere portaler som ligger nær hverandre.

Merk: Du kan planlegge linker mellom alle portaler, uavhengig av hvilken fraksjon som har kontroll over dem, eller hvor mange resonatorplasser som er i bruk.

Linken din vises som en oransje linje mellom de to portalene du har valgt. Blokkerende linker merkes med en stiplet rød strek, og portalene som utgjør ankerpunktene for disse linkene, merkes også i rødt. Planlagte linker oppdager ikke andre planlagte linker som potensielt kan blokkere linkene dine.

Det finnes ingen begrensninger for hvor mange planlagte linker du kan tegne opp. Du kan når som helst fjerne en planlagt link ved å trykke på X midt på linken. Fjern alle planlagte linker ved å trykke på -knappen øverst til høyre på kartet.

Bruk -knappen for å få en direkte delbar nettadresse til intel-kartet med de planlagte linkene dine. Selv om det ikke finnes noen begrensninger når du planlegger linker, inkluderes bare de førti nyest planlagte linkene i denne delbare nettadressen.

Poengsum for den lokale cellen

Intel-kartet viser MU-poengsummen per fraksjon både globalt og etter lokale celler. Fanen med den lokale poengsummen viser informasjon for den cellen du for øyeblikket ser på intel-kartet. Hvis du har zoomet ut så langt at du ser flere celler, vises poengsummen for den cellen som er nærmest midten av kartet. Denne cellen er merket med oransje.

Velg fanen med de lokale resultatene for å se et rullegardinvindu med mer informasjon. Her kan du se

• navnet på cellen.
  • den gjeldende MU-poengsummen for cellen.
  • poengsummer fra tidligere checkpoint. Du kan rulle nedover i denne delen for å se flere checkpoint-resultater.
  • de 3 beste agentene for cellen.
  • tiden som gjenstår til neste checkpoint.

Bruk filtre

Verdensvisningen på intel-kartet viser de mest fremtredende linkene og feltene samt portalene som fungerer som forankringspunkter for dem. Når du zoomer inn, ser du også kortere linker. Hvis du fortsetter å zoome inn, ser du alle portaler, og du kan bruke Filter-knappen nederst til høyre på intel-kartet for å se portaler med et spesifikt nivå.

• Nivå-filteret gjør det mulig å angi et nivåintervall for portaler du vil se. Minimumsnivået på portalene avhenger av hvor langt du har zoomet inn på kartet. Du kan zoome inn for å se portaler med lavere nivå og nøytrale portaler. Dette filteret endres automatisk når du zoomer inn eller ut, men du kan endre det manuelt ved å klikke på de ulike nivåene.
  • Helse-filteret gjør det mulig å stille inn den maksimale helseprosenten for portaler du vil se. Klikk på én av de viste prosentverdiene for bare å vise portaler med eller under det helsenivået.

Oppdag og del oppdrag

Klikk her for å finne ut mer om hvordan du kan oppdage og dele Ingress-oppdrag via intel-kartet.