Oppdag og bruk adgangskoder

Vær oppmerksom på at adgangskoder ikke kan løses inn på iOS-skanneren. Agenter som bruker iOS, kan imidlertid løse inn adgangskoder på intel-kartet.

Finn adgangskoder

Bruk etterforskningstavlen til å følge historien bak Ingress og finne svar på spørsmål om Niantic-prosjektet, NIA, XM, Shapers og fraksjonene. Det kan hende at disse oppslagene inneholder skjulte adgangskoder som kan gi deg utstyr (XMP-er, resonatorer osv.), XM og tilgangspunkter (AP).

Løs inn adgangskoder

På skanneren

• Start Ingress på enheten din.
  • Trykk på OPS.
  • Bla mellom alternativene på toppmenyen, og finn frem til Adgangskode. Trykk deretter på LØS INN ADGANGSKODE.
  • Legg inn adgangskoden nederst på skjermen, og trykk på Send inn for å løse den inn. Vær oppmerksom på at det ikke skilles mellom store og små bokstaver i adgangskoder.

intel-kartet

• Klikk på Adgangskode øverst til høyre.
  • Legg inn adgangskoden, og klikk på SEND INN.

Jeg får en feilmelding når jeg legger inn en adgangskode. Hva betyr den?

FeilmeldingBetydning
«Ugyldig adgangskode» (på både skanneren og intel-kartet) Adgangskoden du prøvde å legge inn, er enten feil skrevet eller ikke en adgangskode. Det kan også hende du ser denne feilen på intel-kartet hvis adgangskoden du prøver å bruke, er utløpt eller bruksgrensen er nådd.
«Kretsene for adgangskoder er for varme. Du må vente til de kjøles ned før du kan legge inn en ny adgangskode.» NIA har registrert for høy aktivitet og har prøvd å stoppe ytterligere innløsning av adgangskoder. Vi anbefaler at du ligger lavt frem til NIAs mistanke går over.
«Adgangskoden er oppbrukt» (på skanneren) eller «Adgangskoden er ugyldig» (på intel-kartet) Adgangskoden du prøver å bruke, er enten utløpt eller bruksgrensen er nådd.