Kjente problemer

Nedenfor ser du en liste over kjente problemer og vanlige spørsmål. Gå gjennom denne listen for å se om det allerede finnes en løsning på problemet ditt. Hvis det ikke er behandlet her, kan du kontakte oss.

Vi har for øyeblikket et problem med at iOS-enheter ikke mottar varsler når agenter låser opp nye medaljer. Vi holder på med å undersøke denne saken.

Vi er klar over at enkelte agenter ser en «Deling mislyktes»-feil når de prøver å dele agentprofilen sin. Vi jobber aktivt med å undersøke dette problemet.

Verdien for den maksimale tiden en portal er holdt bør oppdatere seg mer eller mindre daglig – såfremt du fortsatt kontrollerer en resonator på den aktuelle portalen. Selv hvis verdien ikke skulle oppdateres en dag, blir antallet dager fortsatt registrert. Verdien oppdateres når du enten utplasserer en ny resonator på portalen eller kontrollperioden din brytes. Du ser riktig antall dager (og du får eventuelle korresponderende voktermedaljer) etter neste oppdatering.

Anomaly-medaljer deles ut på arrangementtidspunktet. De gis ut via fysiske kort med adgangskoder du kan løse inn for å få medaljer. Du må ha et fysisk kort for å få en Anomaly-medalje. Vi kan ikke gi ut Anomaly-medaljer etter at et arrangement er avsluttet.

GPS-nøyaktigheten avhenger i stor grad av enheten du bruker, samt signal-/tilkoblingsstyrken. Hvis du har problemer med GPS-funksjonen, kan du starte Ingress og trykke på touch OPS > ENHET > Posisjonsutjevning. Trykk deretter på Slå av/på. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre nøyaktigheten og stabiliteten til GPS-funksjonen.

Når du sender en invitasjon, er det viktig at du sender den til nøyaktig den Google- eller Gmail-kontoen rekrutten din bruker for å logge på Ingress. Hvis ikke registreres ikke rekrutteringen mot rekrutteringsmedaljen din.

Det går for øyeblikket ikke an å overføre Ingress-spillerkontoer til andre e-postadresser.

Hvis intel-kartet hele tiden viser meldingen «Laster inn data», bør du prøve å tvinge gjennom en oppdatering av siden for å se om det løser problemet.

Scanneren blir hvit og uklar hvis den ikke kan opprette en Wi-Fi- og/eller GPS-tilkobling. Hvis det skjer, må du hente inn GPS-posisjonen din for å korrigere problemet. Scanneren blir rød og uklar hvis du ikke har XM, og i så fall må du få opp XM-reservene til et ikke-kritisk nivå for å få en normal scannervisning igjen.

Den laveste skjermoppløsningen som støttes, er 480 x 800 piksler. Det kan hende at agenter med enheter som ikke oppfyller dette minstekravet, kan se en scannervisning med redusert kvalitet, noe som kan ha innvirkning på spilleopplevelsen.

Løsning 1: Bytt tilbake til @googlemail:

• Gå til Innstillinger > Kontoer.
  • Klikk på Send e-post som (dette vises bare hvis du kan endre adressen din).
  • Klikk på Bytte til @gmail.com?

Løsning 2: Slett den eksisterende Ingress-spillerkontoen din, og opprett en ny konto med @gmail-kontoen din (anbefales bare for spillere med lite fremgang i Ingress, siden handlingen sletter spilldataene dine):

• Klikk på Kontakt oss.
  • Klikk på Rapportér en feil.
  • Klikk på Slett profilen min slik at jeg kan spille med en konto jeg nylig byttet til Gmail.

Det kreves stabil Wi-Fi- eller datatilkobling for å spille Ingress – inkludert treningsoppdrag. Prøv dette for å løse problemet:

• Start opp Ingress på en Wi-Fi-tilkobling, og bytt deretter til datatilkobling når appen er startet.
  • Hvis du har en pålitelig datatilkobling, slår du av Wi-Fi-tilkoblingen og setter enheten i modus for bare data.