Bli med i Ingress-brukerfellesskap

Kampen for å redde planeten utkjempes over hele verden. Grupper som samarbeider, kan oppnå mye mer enn enkeltpersoner som jobber alene. Bli med i et brukerfellesskap for å få hjelp eller legge strategier sammen med andre agenter.

Finn et lokalt Ingress-brukerfellesskap – Få kontakt med andre Ingress-agenter i nærheten, og finn et sted du kan stille spørsmål og dele tips.

Andre Ingress-agenter er gode kilder til kunnskap. Klikk gjennom linkene nedenfor for å se ressurser som er laget av brukerfellesskapet. Disse er nyttige for både nye og gamle spillere og uansett hvilken fraksjon du tilhører:

Lær deg det grunnleggende:

1. Innføring i Ingress: En uoffisiell veiledning til nivå 8 fra Ralph Reijs Nachum (på engelsk)
  2. En oversikt over det grunnleggende (på engelsk)
  3. Hurtigstartveiledning (på engelsk)
  4. 21 enkle tips for Ingress (på engelsk)
  5. Tips til nye Ingress-spillere fra John Corpuz (på engelsk)

Mer avanserte tips:

1. Tips for forsvar av portaler (på engelsk)
  2. Gå opp i nivå (på engelsk)

Følg oss for å få nyhetsoppdateringer, høydepunkter fra arrangementer, kunngjøringer og mye mer: