Koble sammen agentprofilen din og Google+

Oversikt

Du kan koble sammen Google+-profilen og agentprofilen din for å la andre agenter se Google+-profilen din. Det er helt valgfritt å knytte G+-profilen din til Ingress, og dette er ikke noe som kreves for å kunne bruke Ingress fullt ut.

Vær forsiktig hvis du velger å bruke denne funksjonen, ettersom andre spillere kan se hvor du utfører handlinger i spillet. Du kan når som helst fjerne tilknytningen til G+-profilen din fra enhetsinnstillingene.

Gjør følgende for å koble sammen agentprofilen og G+-profilen din:

Start Ingress og trykk på OPS > ENHET.

Rull ned til delen Koble til G+-profil, og trykk på Koble til.

AGENT-profilskjermen åpnes, og her må du bekrefte sammenkoblingen før du kan fortsette.

Hvis du har flere G+-kontoer på telefonen din, kan du velge hvilken du vil knytte til agentprofilen din. Trykk på OK når du har valgt kontoen du vil bruke.

Når du har koblet sammen G+-kontoen og agentprofilen din, vises G+-ikonet ved siden av kodenavnet ditt. Hvis du trykker på dette ikonet, åpnes den tilknyttede G+-profilen. Hvis du trykker på dette ikonet i profilen til en annen agent, åpnes den aktuelle agentens G+-profil.

Du kan fjerne tilknytningen mellom G+-kontoen og agentprofilen din ved å trykke på OPS > ENHET, gå til delen Koble til G+-profil og trykke på Koble fra.