Rekruttér andre agenter

NIA gir deg fra tid til annen invitasjoner du kan bruke til å rekruttere nye spillere og fremme fraksjonen din. Vi forstår at du vil oppfordre venner og familie til å velge samme fraksjon som deg, men de står fritt til å velge den fraksjonen de selv vil.

Slik sender du invitasjoner fra skanneren din:

• Velg OPS > Rekruttér.
  • Trykk på Rekruttér agenter.
  • Skriv inn en e-postadresse du vil sende en invitasjon til, og velg Inviter. Eventuelt kan du bla gjennom kontaktlisten din og velge Inviter ved siden av navnet til den du vil invitere.
  • Du vet at invitasjonen ble sendt når du ser at antallet gjenværende invitasjoner på toppen av skjermen er redusert med én.

Slik sender du invitasjoner fra Intel-kartet:

• Klikk på Rekruttér øverst til høyre på siden.
  • Skriv inn en e-postadresse du vil sende en invitasjon til, og klikk på Send.
  • Du vet at invitasjonen ble sendt når du ser at antallet gjenværende invitasjoner på toppen av skjermen er redusert med én.

Rekrutteringsmedalje

Rekrutteringsmedaljen er en belønning du får for å invitere og veilede nye agenter. Du kan øke nivået på medaljen ved å rekruttere flere agenter. Når du sender en invitasjon, er det viktig at du sender den til nøyaktig den Google- eller Gmail-kontoen rekrutten din bruker for å logge på Ingress. Hvis ikke registreres ikke rekrutteringen mot rekrutteringsmedaljen din. Rekrutteringen registreres når rekrutten din når nivå 3 og har fått verifiseringsmedaljen.