Veelgestelde vragen over de Ingresswinkel

V: Als ik een aankoop probeer te doen, zie ik de verkeerde account (een account die ik niet gebruik voor Ingress); kan ik die wijzigen?

A: Jammer genoeg is dit een probleem waarbij Google Play de verkeerde account selecteert; we hebben echter gezien dat de meeste mensen dit probleem kunnen omzeilen door de volgende stappen:

1. Sluit Ingress af (Instellingen> Apps> Ingress> Sluit af, en Gegevens wissen)
  2. Wis de gegevens uit de Google Play store (Instellingen > Apps > Google Play Store > Afsluiten en dan Gegevens wissen).
  3. Start Ingress dan opnieuw op en probeer om opnieuw naar de winkel te gaan. Kijk of de juiste account nu werd geselecteerd.

V: Kunnen gekochte items worden overgedragen/kan je ze aan andere spelers geven?

A: Nee; gekochte items kunnen niet worden overgedragen, dit betekent dat je ze niet kunt neerleggen in het speelveld of aan andere spelers kunt geven.

V: Waar zie ik het item nadat ik het heb gekocht?

A: Dit is afhankelijk van het item; Key Lockers zullen bijvoorbeeld bij de Capsules zitten in je voorraad, terwijl Beacons en Frackers bij Powerups zullen zitten in je voorraad.

V: Hoe komt het dat ik geen Key Lockers zie onder WINKEL?

A: Agenten kunnen maximaal vijf Key Lockers kopen; zodra je vijf Key Lockers in je voorraad hebt, kan je er geen extra kopen, en zijn ze niet zichtbaar in de WINKEL. Zo zal de optie om een 5 pack Key Lockers verdwijnen zodra je een Key Locker hebt gekocht, omdat je met het kopen van een 5 pack te veel Key Lockers zou hebben.

V: Tellen gekochte items voor de voorraadlimiet?

A: Ja; alle gekochte items tellen voor de voorraad limit van 2.000 items. Dit is inclusief de Key Locker, die telt als één item in de voorraad, ook al tellen de Keys erin niet mee voor je voorraadllimiet.

V: Ik heb meer CMU in mijn saldo dan ik heb gekocht, of ik heb nooit CMU gekocht, maar ik heb een CMU-saldo. Waar komt dit vandaan?

A: Soms krijg je CMU als promotie. Dit kan op dezelfde manier worden gebruikt als gekochte CMU.

V: Hoe komt het dat er geen CMU-pakketten kunnen gekocht worden in mijn WINKEL, maar dat er nog steeds topitems in de lijst staan?

A: Als je de optie om CMU te kopen niet vindt in je WINKEL, kan het zijn dat je in een land leeft waar in-app aankopen niet worden ondersteund door Google Play (Android) of de App Store van Apple (iOS). We bevelen je aan om contact op te nemen met Google Play of Apple om dit te bevestigen.

V: Hoe kan ik CMU krijgen als Google Play/Apple geen aankopen ondersteunt in mijn land?

A: Je kunt wat CMU verzamelen door promoties, maar jammer genoeg zal je geen CMU kunnen kopen.