De Intel Map gebruiken

Gebruik de Intel Map van Ingress om de actuele wereldwijde status van Ingress weer te geven, te communiceren met andere agenten en links en velden te plannen. Navigeer door op de map te schuiven en in of uit te zoomen of ga direct naar een locatie met behulp van de zoekbalk in de rechterbovenhoek van de pagina.

Basisfuncties

Mind unit-score
De wereldwijde en regionale mind unit-score voor elk team wordt boven aan de Intel Map weergegeven.

COMM
Gebruik het COMM-paneel in de linkerbenedenhoek van de kaart om je meldingen weer te geven of te communiceren met andere agenten.

Portal-details
Klik op een portal om gedetailleerde informatie voor die portal weer te geven, zoals de naam en het niveau van de portal, of om te beginnen met het plannen van links. Selecteer resonators of mod's om te zien welke items zijn geïmplementeerd op de portal.

Intel Map-functies

• Gebruik de knop 'Toegangscode' om toegangscodes in te wisselen.
  • Gebruik de knop 'Link' om een rechtstreekse link weer te geven van de actuele weergave van de Intel Map die je kunt delen. Deze knop is niet beschikbaar in de mobiele versie van de Intel Map.
  • Nodig nieuwe agenten uit voor Ingress met de knop 'Rekruteren'.