Foto's voorstellen of portalproblemen melden

Help ons de kwaliteit van portals hoog te houden door portals te melden met een slechte titel, onjuiste, gevaarlijke of ontoegankelijke locaties of een slechte beschrijving. Je kunt ook nieuwe foto's indienen voor portals waarvoor geen afbeelding beschikbaar is en extra foto's voor portals.

Opmerking: Bewerkingen van titels of beschrijvingen van historische markeringen worden niet geaccepteerd. Stuur deze bewerkingen door via hmdb.org.

Richtlijnen voor titels en beschrijvingen van portals

• Start Ingress en tik op een portal om de pagina met details weer te geven.
  • Tik op de foto van de portal.

1. Een foto voorstellen
    • Tik op het camerapictogram in de rechterbenedenhoek om de camera of galerij van je apparaat te openen.
    • Wanneer je een foto hebt gemaakt en deze hebt bevestigd, of een foto hebt geselecteerd in 'Galerij', tik je op VERZENDEN om je mogelijke foto in te dienen ter overweging.
      Je foto wordt bijgesneden weergegeven in de bevestigingsweergave voordat je op VERZENDEN tikt; de foto wordt echter verzonden in de juiste verhouding en wordt niet bijgesneden.
  2. Wijzigingen aanbrengen in de titel, beschrijving of locatie
    • Tik in de rechterbovenhoek op de knop BEWERKEN.
    • Selecteer TITEL BEWERKEN, BESCHRIJVING TOEVOEGEN/BEWERKEN of LOCATIE BEWERKEN.
    • Geef de juiste titel of beschrijving op. Wanneer je de locatie bewerkt, tik je op de kaart en versleep je deze totdat de markering op de juiste plaats staat.
    • Tik op VERZENDEN om je correctie te bevestigen.
  3. Portals melden die niet bestaan, niet aan de criteria voldoen, of die gevaarlijk of niet toegankelijk zijn of op privéterrein staan
    • Tik in de rechterbovenhoek op de knop BEWERKEN.
    • Selecteer ONGELDIGE PORTAL MELDEN en geef aan waarom je denkt dat de portal ongeldig is.