Toegangscodes ontdekken en gebruiken

Opmerking: Toegangscodes kunnen niet worden ingewisseld in een iOS-Scanner, maar iOS-agenten kunnen de toegangscodes wel inwisselen via de Intel Map.

Toegangscodes vinden

Gebruik het Onderzoeksbord om het verhaal achter Ingress te volgen en zoek het antwoord op vragen over het Niantic Project, het NIA, XM, Shapers en beide teams. In deze berichten kunnen toegangscodes verborgen zitten die je items (XMP's, resonators, enzovoort), XM en toegangspunten kunnen opleveren.

Toegangscodes inwisselen

Vanuit je scanner:

• Start Ingress op je apparaat.
  • Tik op OPS.
  • Scrol door de opties in het hoofdmenu naar TOEGANGSCODE en tik vervolgens op TOEGANGSCODE INWISSELEN.
  • Voer onder aan het scherm je toegangscode in en tik vervolgens op Verzenden om de code in te wisselen. Toegangscodes zijn niet hoofdlettergevoelig.

Vanuit de Intel Map:

• Klik in de rechter bovenhoek op Toegangscode.
  • Voer je toegangscode in en klik op VERZENDEN.

Er wordt een fout weergegeven als ik een toegangscode invoer. Wat betekent dit?

FoutberichtBetekenis
'Ongeldige toegangscode' (zowel in de Scanner als op de Intel Map) De toegangscode die je probeert in te dienen, is niet correct ingevoerd of het is geen toegangscode. Deze fout kan ook worden weergegeven op de Intel Map als de toegangscode die je probeert te gebruiken, is verlopen of de limiet ervan is bereikt.
'Het toegangscodecircuit is overbelast. Wacht tot het is hersteld om een andere toegangscode in te voeren.' Het NIA heeft overmatige activiteit geconstateerd en heeft geprobeerd het inwisselen van meer toegangscodes te stoppen. We raden je aan je even rustig te houden totdat het NIA niet langer argwaan heeft.
'Toegangscode volledig ingewisseld' (in de Scanner) of 'Toegangscode ongeldig' (op de Intel Map). De toegangscode die je probeert te gebruiken, is verlopen of de limiet ervan is bereikt.