Apparaat: Ingress-instellingen

De instellingen van je Scanner wijzigen.

1. Geforceerd synchroniseren: tik hierop om je Scanner te synchroniseren met de meest recente updates om je heen en eventuele inconsistenties op te lossen die zich kunnen voordoen als je onderweg bent.

2. Geluid: hiermee stel je het volume van je Scanner in.
3. Soepele locatie-overgang: tik hierop om de nauwkeurigheid van je Scanner te wijzigen (standaard is deze functie Ingeschakeld en dit is voor de meeste agenten de juiste instelling).

4. E-mail: hier kun je de instellingen voor e-mailmeldingen wijzigen. Je kunt je hier ook afmelden of opnieuw aanmelden voor promoties, aanbiedingen, nieuws en/of updates van Niantic Labs.
5. Meldingen: hier kun je de instellingen wijzigen voor de meldingen die worden weergegeven in het meldingenoverzicht op je telefoon.
6. Meldingsgeluiden: hier kun je audiomeldingen uitschakelen of het geluid selecteren dat je wilt gebruiken voor de ontvangst van meldingen.

De Ingress Scanner voor Android en iOS is in meerdere talen beschikbaar. Als jouw taal wordt ondersteund, zou je Scanner automatisch de taal moeten kiezen op basis van de taalinstellingen van je apparaat. Je kunt de taal ook handmatig wijzigen door te tikken op OPS > APPARAAT > Taal.