Links plannen

Met de tool voor het plannen van links kun je het maken van links en velden plannen en eenvoudig mogelijke blokkerende links opsporen.

Zo begin je met het plannen van links: selecteer een portal waarvandaan je wilt linken. Klik in het pop-upvenster van de portal op de knop om een link te maken die begint bij die portal. De beginportal wordt aangeduid met een oranje indicator die op de link is gericht.

Klik op de gewenste bestemmingsportal om een geplande link te maken. Voordat je op een bestemmingsportal klikt, kun je de muisaanwijzer op een portal plaatsen om gedetailleerde informatie over de portal weer te geven. Dit kan handig zijn wanneer je een portal wilt selecteren op een plek met veel portals.

Opmerking: Je kunt links plannen tussen alle portals, ongeacht welk team de portal bezit of hoeveel plekken voor resonators bezet zijn.

De link wordt weergegeven als een oranje lijn tussen de twee door jou geselecteerde portals. Blokkerende links worden gemarkeerd met een rode stippellijn en portals die dienen als ankerpunt van die links, worden ook rood gemarkeerd. Geplande links detecteren geen andere geplande links die de link mogelijk blokkeren.

Je kunt zo veel geplande links maken als je wilt. Je kunt een geplande link verwijderen door op de 'X' te drukken in het midden van de link. Je kunt alle geplande links verwijderen door op de knop te klikken in de rechterbovenhoek van de kaart.

Gebruik de knop om een rechtstreekse URL te krijgen van de Intel Map, inclusief je geplande links die je kunt delen. Hoewel je zoveel links kunt plannen als je wilt, worden alleen de veertig meest recente geplande links opgenomen in deze deelbare URL.

Regionale cel-score

De Intel Map geeft de mind unit-score per team weer voor zowel de wereldwijde score als de regionale cel-score. Op het tabblad 'Regionale score' wordt informatie weergegeven voor de cel die je op dat moment weergeeft op de Intel Map. Als je ver genoeg uitgezoomd bent om meerdere cellen weer te geven, wordt de score weergegeven voor de cel die het dichtst bij het midden van de kaart ligt en die dan oranje wordt gemarkeerd.

Selecteer het tabblad 'Regionale score' om een drop-downvenster weer te geven met meer informatie. In dit venster wordt het volgende weergegeven:

• De naam van de cel.
  • De huidige mind unit-score van die cel.
  • Scores op het moment van eerdere checkpoints. Scrol in dit gedeelte naar beneden om meer checkpointscores weer te geven.
  • De beste drie agenten voor die cel.
  • De tijd tot het volgende checkpoint.

Filters gebruiken

In de wereldweergave van de Intel Map worden de meest prominente links en velden weergegeven, evenals de portals die als ankerpunt dienen. Als je inzoomt, worden kortere links zichtbaar. Als je nog verder inzoomt, worden alle portals zichtbaar en kun je de knop 'Filter' in de rechter benedenhoek van de Intel Map gebruiken om in te stellen van welk niveau je portals wilt bekijken.

• Met het filter 'Niveau' kun je het niveaubereik instellen voor portals die je wilt weergeven. Het minimale portalniveau is afhankelijk van hoe ver je bent ingezoomd op de kaart. Zoom in om portals met een laag niveau of neutrale portals weer te geven. Dit filter wordt automatisch gewijzigd terwijl je in- of uitzoomt, maar je kunt het ook handmatig wijzigen door op elk niveau te klikken.
  • Met het filter 'Status' kun je het maximale statuspercentage instellen voor de portals die je wilt weergeven. Klik op een van de weergegeven percentagewaarden om uitsluitend portals met dat statusniveau of lager weer te geven.

Missies ontdekken en delen

Klik hier voor meer informatie over het ontdekken en delen van Ingress-missies via de Intel Map.