Ingress-missies ontdekken en delen

Gebruik het missiepictogram om Ingress-missies te ontdekken zowel in de Scanner als op de Intel Map.

Scanner

Gebruik je Scanner om geweldige missies in de buurt te vinden:

1. Ga naar OPS > MISSIES om een lijst met missies in je omgeving weer te geven.
  2. In de detailweergave van portals kun je op MISSIES tikken om een lijst met missies weer te geven die vanaf die portal beginnen (die deze portal gebruiken als het eerste waypoint).

Intel Map

Met behulp van de Intel Map kun je op twee manieren missies over de hele wereld ontdekken:

1. Selecteer Missies in de rechterbenedenhoek van de Intel Map om de top-25 van missies te zien in de huidige kaartweergave (als je een specifieke missie zoekt, moet je er rekeningmee houden dat hiermee niet alle gepubliceerde missies worden getoond in de huidige kaartweergave):

Klik op een missie in deze lijst om aanvullende details weer te geven over die missie, waaronder een beschrijving en een lijst met waypoints. Als je op een missie klikt, wordt ook een kaartweergave getoond waarop alleen de waypoints van die missie worden gemarkeerd. Waypoints die in feite Field Trip-kaarten zijn en geen Ingress-portals, worden ook aan de kaart toegevoegd en worden in het oranje weergegeven .

Klik op de pijl Terug om terug te keren naar de volledige weergave van de Intel Map.

Opmerking: Als de geselecteerde missie een verborgen missie is, worden in deze weergave geen specifieke waypoints of de doelstellingen ervan weergegeven. Alleen het totaal aantal algemene waypoints wordt weergegeven en alleen het eerste waypoint wordt gemarkeerd in de kaartweergave.

>

2. Zoek portals die zijn voorzien van het missiepictogram om missies op een andere manier te ontdekken via de Intel Map. Als je op Missies die hier beginnen klikt, wordt een lijst weergegeven met missies die beginnen vanaf deze portal (missies waarvan deze portal het eerste waypoint is).

Delen

Deel missies die je hebt ontdekt op de Intel Map door naar de details van die missie te gaan, waarna in de rechterbovenhoek Link wordt weergegeven. Met deze link kunnen andere agenten rechtstreeks naar de door jou geselecteerde missie gaan.

Deel missies in de Scanner met behulp van de detailweergave van de missie: selecteer het pictogram Delen om je favoriete Ingress-missie naar vrienden te versturen.