Nieuwe agenten rekruteren

Het NIA verstrekt soms uitnodigingen aan agenten om nieuwe spelers te rekruteren en de missie van hun team vooruit te helpen. We begrijpen dat je je familie en vrienden misschien wilt aansporen om zich aan te sluiten bij hetzelfde team als jij, maar ze kunnen zelf kiezen bij welk team ze zich aansluiten.

Uitnodigen via de Scanner

• Selecteer OPS > Rekruteren.
  • Tik op Agenten rekruteren.
  • Voer het e-mailadres in waar je de uitnodiging naartoe wilt sturen en selecteer Uitnodigen of blader door je lijst met contacten en selecteer Uitnodigen naast de gewenste naam.
  • Als je één uitnodiging minder ziet aan de bovenkant van het scherm, weet je dat het versturen van de uitnodiging is gelukt.

Uitnodigen via de Intel Map

• Klik op Rekruteren in de rechterbovenhoek van de pagina.
  • Voer het e-mailadres in waar je de uitnodiging naartoe wilt sturen en selecteer Verzenden.
  • Als je één uitnodiging minder ziet aan de bovenkant van het scherm, weet je dat het versturen van de uitnodiging is gelukt.

Rekruteermedaille

De Rekruteermedaille is een beloning voor het uitnodigen en begeleiden van nieuwe agenten. Je kunt verschillende niveaus van de medaille bereiken door meer agenten te rekruteren. Zorg ervoor dat je de uitnodiging verstuurt naar het exacte Google- of Gmail-account dat je rekruut gebruikt om in te loggen bij Ingress, anders ontvang je geen credits die bijdragen aan het niveau van je Rekruteermedaille. Je ontvangt de credits wanneer je rekruut level 3 behaalt en de verificatiemedaille heeft ontvangen.